Kundesupport +45 2139 0080

ring og hør om dine muligheder

Lufthavnsvikars faste salgs promotion team har en bred erfaring med en lang række nationale- og internationale produkter. Det er hvad enten det drejer sig om food & beverage, kosmetik og parfume, elektronik, spiritus, sweets, tøj eller noget helt andet.  

Flere bruger begrebet promotion i forbindelse med direkte salg. Det vælger vi også at gøre, dog kalder vi det salgspromotion, da vi ikke mener profilen nødvendigvis er den samme. Vores salgspromotere har fokus på de salgstal kunden opstiller, og motiveres gennem de mål der opnås. Lufthavnsvikar har tæt kontakt til alle promotere fra vores kontorfaciliteter i lufthavnen, også når dagens salgstal skal deles ud, samt når der skal følges op eller korrigeres.
 - 160,6 KB 
Vi har en lang referenceliste på salgspromotion og scorer altid høje tal på mål og evaluering.

Events

I samme ånd laver vi også events i samarbejde med de kunder der har behov for at nå ud til de mange rejsende på kort tid. Vi har godt overblik over de store rejsedage, de gode positioner og de bedste tidsrum.

Ønsker vores kunder at bruge egne folk til promotion kan vi også være behjælpelige med at ledsage disse.  Enten med en dedikeret autoriseret ledsager, eller én fra vores promotion team som ledsager og deltager i promotion på samme tid.