Lufthavnsvikar yder professionelle vikar- og rekrutteringsløsninger til alle slags virksomheder i lufthavnsmiljøet. Med vores indgående specialviden på langt de fleste arbejdsområder i lufthavnen, kan vi samtidig levere en bred vifte af serviceydelser og bidrage til at finde de mest rentable løsninger på eventuelle drifts- og/eller personalemæssige udfordringer i en branche med store sæsonudsving.

 - 191,7 KB

Vores serviceydelser er baseret på mange års erfaring fra forskellige arbejdsfunktioner i Københavns Lufthavn.

Lufthavnsvikar har siden 1. december 2008 - i samarbejde med Københavns Lufthavne - kunne tilbyde ledsagelse af gæster med relevant arbejdsbetinget ærinde på lufthavnens afspærrede områder. Samtidig er Lufthavnsvikar godkendt til udbyde lovpligtige basisuddannelse i praktisk apron safety og security awareness. Lufthavnsvikar er auditeret af Københavns Lufthavnes kvalitetsafdeling.

Lufthavnsvikar er en uafhængig intern lufthavnsvirksomhed og medlem af AOC (Airline Operators Committee)

Vi kender og respekterer gældende overenskomster for de fleste arbejdsområder i lufthavnen, og er medlem af Dansk Industri (DIO II).

Vi lægger stor vægt på at gøre en forskel såvel for vores kunder som for vores medarbejdere.

Vores ”fastholdelsespolitik” for vikarer bygger på lyst og involvering. I bestræbelserne på at have de bedste medarbejdere i branchen, har vi blandt andet:

  • Teamopbygning med tætte referenceforhold
  • Engagement og involvering
  • Udviklingssamtaler
  • Tilbud om personlig og faglig udvikling

Vores fælles vision er at gøre Danmarks sjoveste arbejdsplads endnu sjovere…