Jobinfo +45 81 88 00 80

ring og hør om dine muligheder

Udover korte vikaropgaver og længerevarende vikariater, formidler Lufthavnsvikar også faste jobs til Lufthavnsvirksomheder og rejsebranchen. Vi rekrutterer til faste stillinger - både fuldtid og deltid. Gennem vores netværk og gode samarbejdsrelationer, skaber vi den bedste kontakt for dig.

Vi rekrutterer til mange forskellige job, både leder positioner, butiksmedarbejder, cabin crew, promotion, administrative stillinger mm. Vores rekrutteringsstrategi tager udgangspunkt i dine jobønsker og fremtidsplaner med forbehold for kundens krav til personlige og faglige kompetencer. For at tiltrække de bedste medarbejdere, fokusere vi altid på en høj etik og moral i alle vores processer med alle vores kandidater.

Ved at oprette dig som jobsøgende i vores CV database får du mulighed for at komme i betragtning til de stillinger vi kan tilbyde både i og udenfor Lufthavnen.

Opret konto

  • Klik på Opret konto og skab din Lufthavnsvikar profil på et øjeblik.
  • Du bestemmer selv om du vil indtaste alle oplysninger med det samme, da du kan logge ud og ind igen så snart du har udfyldt de obligatoriske indtastninger. Det er vigtigt, at du fra start uploader dit personlige CV. Det er klart, at jo flere oplysninger vi har, desto større chance har vi også for at finde det rette match blandt de jobmuligheder, der byder sig i Lufthavnsmiljøet.

    Det bør desuden understreges, at du kun kommer i betragtning til en af vores stillinger, såfremt dit CV er tilstrækkeligt detaljeret. 
    Det vil sige, at du angiver dine uddannelses- og ansættelsesperioder fra/til med DD-MM-ÅÅ. 
    Dette skyldes, at alle Lufthavnsvirksomheder er forpligtet til at efterleve det europæiske og danske lovkrav om baggrundskontrol 5 år tilbage